Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Κοινωνική Δράση ''ΑΣΤΕΡΑ'' ΜΕΝΕΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ στο οίκημα του Σωματείου μας η διάλεξη με θέμα <<Εξαρτήσεις - Ψυχική υγεία καθώς η Συνεργασία της ομάδας και οι προϋποθέσεις επιτυχίας, σε συνεργασία του Συλλόγου μας με την Σύνδεσμο  Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας. Κύριος ομιλητής ήταν ο κ.Τάσος Κουφοκώτσιος από την Θεσσαλονίκη, εμψυχωτής και σύμβουλος τοξικοεξάρτησης και ψυχικής υγείας.

Την διάλεξη, άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος της ομάδας κ.Ανδρέας Ονησιφόρου, λέγοντας οτι σαν Σύλλογος δεν περιοριζόμαστε μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, αλλά μας νοιάζει η παιδεία που προσφέρουμε στα παιδιά μας. Συνέχισε ευχαριστώντας τους συντελεστές της εκδήλωσης, όλους τους χορηγούς καθώς επίσης και τους παρεβρισκόμενους.

Ακολούθως, στο βήμα βρέθηκε ο Δήμαρχος Μενεού-Δρομολαξιάς κ.Κύπρος Ανδρονίκου, επαινώντας τον πρόεδρο και γενικότερα όσους αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο του ''ΑΣΤΕΡΑ'' ΜΕΝΕΟΥ, γιατί όντως μέσα από αυτού του είδους τις εκδηλώσεις δίνουμε σωστά παραδείγματα και εφόδια προς όλους και ειδικότερα στους νέους, που καταφεύγουν σε άλλες κακές συνήθειες και ενασχολήσεις , όπως είναι τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και γενικά οι εξαρτησιογόνες ουσίες.

Εν συνεχεία, τον λόγο πήρε ο κ.Τάσος Κουφοκώτσιος ο οποίος με την σειρά του έδωσε τα συγχαρητήριά του στον πρόεδρο της ομάδας για δυο λόγους . Ο πρώτος λόγος ήταν γιατι ο ίδιος ο πρόεδρος συμπεριφέρθηκε πολύ επαγγελματικά, πηγαίνοντας να τον παρακολουθήσει σε μια άλλη διάλεξη που έκανε σε κάποιο άλλο χωριό, θέλοντας να δεί το ποιός είναι, πως παρουσιάζει και να γνωριστούν καλύτερα προτού παρουσιάσει για την δικιά του ομάδα.

Κατά δεύτερον, του έκανε εντύπωση γιατί να ήθελε να κάνει μια τέτοια εκδήλωση ένα μικρό σωματείο όπως είναι ο ''ΑΣΤΕΡΑΣ''. Απαντώντας σε αυτο ο ίδιος ο κ.Τάσος έιπε χαρακτηρηστικά  : Όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον πρόεδρο, που μέλημα τους δεν είναι κανένα πρωτάθλημα ή κύπελλο, αλλά το τι εφόδια δίνουμε στους νέους για να έχουν μια πιο σωστή ζωή. τότε όλοι στο τέλος θα πανυγιρίζουμε για κάτι πολύ πιο όμορφο απο κάποιον τίτλο!

Μας ανέλυσε τον ρόλο που παίζουν οι γονείς, στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδία τους για κάποια διάκριση στο χώρο του ποδοσφαίρου, λέγοντας πως πρέπει να αφήσουν πίσω την λέξη ''έπαινος'' και να την αντικαταστήσουν με την λέξη ''εμψύχωση''. Τότε, θα δούν ότι τα παιδία τους θα απολαμβάνουν καλύτερα το παιχνίδι, χωρίς να έχουν την πίεση και το αγχός απο τους γονείς καταγράφοντας καλύτερα αποτελέσματα.

Με το τέλος της διάλεξη,ς ο πρόεδρος έδωσε το λάβαρο της ομάδας στον κ.Κουφοκώτσιο και τον κ.Μάκη ,συντοντιστή της διάλεξης και έδωσαν ραντεβού στο εγγύς μέλλον.

Το Δ.Σ δεξιώθηκε τους συντελεστές της διάλεξης, αντάλλαξαν απόψεις και ευχαριστήθηκαν το πλούσιο μενού που προσφέρει ο σύλλογος μας.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.


Ομιλία απο τον πρόεδρο κ.Ανδρέα Ονησιφόρου

Παράδωση λαβάρων της ομάδας.

Ομιλία απο τον Δήμαρχο Μενεού-Δρομολαξίας κ.Κύπρο Ανδρονίκου.

Φάση απο την διάλεξη του κ.Τάσου Κουφοκώτσιου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου