Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Διπλό.. και στο βάθος Κύπελλο!

Με εκτός έδρας νίκη 1-4 απέναντι στην ομάδα της  Μοσφιλωτής, επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών η ομάδα μας.

Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης,  μπήκαμε πολύ δυνατά και δείξαμε τις προθέσεις μας. Κυριαρχήσαμε σε όλες τις μονομαχίες, ειδικότερα στον νευραλγικό χώρο του κέντρου. Πιέσαμε από ψηλά τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης  να ‘’κλέψει’’ την μπάλα ο επιθετικός της ομάδας μας Χρίστος Αποστόλου και με ωραίο πλασέ να γράψει το 0-1. Λίγα  λεπτά αργότερα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, έδωσε πολύ όμορφη ασίστ στον νεαρό Γιώργο Γαβριήλ και με τη σειρά του πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 0-2. Λίγο πρίν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και μετά από εκτέλεση κόρνερ , ο Δώρος Μιχαήλ με ασύλληπτη στριφογυριστή κεφαλιά σημείωσε το 0-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι κύλησε στους ίδιους ρυθμούς, με την ομάδα μας να πιέζει από ψηλά, αναγκάζοντας τον αντίπαλο να υποπέσει σε λάθη. Το γκολ όμως ήρθε από την γηπεδούχο, μετά από σύγχυση στην περιοχή μας σκόραρε κάνοντας έτσι το 1-3. Η αντίδραση όμως δεν άργησε να έρθει, με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Χρίστο Αποστόλου να κάνει τα τέρματα του δύο προ κενής εστίας, κάνοντας το  1-4 όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πολύ καλή και η διαιτησία του Ανδρέα Κωνσταντίνου. Νεαρό ταλέντο στον πολύ δύσκολο χώρο της διαιτησίας , δείχνει πως έχει όλα τα φόντα να κάνει πολύ λαμπρή καριέρα αφού είναι  γνωστό ότι ορίζεται ως 4ο βοηθός σε αγώνες της πρώτης κατηγορίας.

Σήμερα στις 18;00 το απόγευμα η ομάδα μας θα μάθει αντίπαλο,αφού στα γραφεία της Ε.Π.Ε.Λ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το κύπελλο. 


Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για την ομάδα μας, είναι την ερχόμενη Κυριακή 6/3/2016 εντός έδρας με αντίπαλο τον Ορφέα Αθηένου . Ώρα έναρξης 15:00. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μας. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΕΟΥ vs A.O ΜΟΣΦΙΛΩΤΗΣ

Ο προέδρος της ομάδας μας Ανδρέας Ονησιφόρου
 με τον πρόεδρο της Μοσφιλωτης Πλατινί

Μονόλεπτη σιγή πρίν την έναρξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου