Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΓΚΙΚΟ ΔΙΠΛΟ

Ακάθεκτη συνεχίζει η ομάδα μας, αφού έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνος απο μια πάρα πολύ καυτή έδρα, κερδίζοντας τη φιλότιμη ομάδα της Δυναμό Περβολιών με 1-2. Τα σημαντικά γκολ της ομάδας μας, σημείωσαν στο πρώτο ημίχρονο ο Κούλλης Κωνσταντίνου με όμορφο πλασέ,και ο Ηλίας Αλεξάνδρου με ένα σούτ -φωτοβολίδα πρός το τέλος του παιχνιδιού. Η αντίπαλη ομάδα, ισοφάρισε προσωρινά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ.
Με σωστή ταχτική η ομάδα μας κατέβηκε ορεξάτα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε οτι ήθελε παραπάνο τη νίκη, κερδίζοντας πέρα για πέρα δίκαια τον αντίπαλο μέσα στο γήπεδο.
Παίχτες μαχητές, μάγκες έδωσαν το άπαν των δυνατοτήτων τους μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, και απέδειξαν σε πολλούς οτι αξίζουν να κοιτάζουν ψηλά. Ο προπονητής της ομάδας μας,έδωσε τη δική του μάχη στον πάγκο κάνοντας σωστές κινήσεις για το καλό της ομάδας μας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πιστούς οπαδούς μας, που ακολουθούν την ομάδα σε όποιο γήπεδο και να πάιζει, δίνοντας τη δική τους μάχη επικρωτόντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
Με το τέλος του αγώνα, παίχτες, προπονητής αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας έγιναν ένα, πανηγύρισαν έξαλλα και έδωσαν ραντεβού απόψε σε γνωστό νυκτερινό κέντρο της Λάρνακας, για να διασκεδάσουν τη σημαντική νίκη που πέτυχαν σήμερα.


Υ.Γ 1) ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΣΗ ΤΡΙΧΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΝ  ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΤΕ.

Υ.Γ 2) ΟΣΟΙ ΠΕΙΝΑΤΕ ΑΠΟΨΕ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ, ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ.

ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΕΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου