Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ''ΑΣΤΕΡΑ'' ΜΕΝΕΟΥ.

Το Δ.Σ του ''Αστέρα'' Μενεού, με αφορμή το μεμονωμένο περιστατικό μεταξύ του φιλάθλού και του πρώτου βοηθού διαιτητή στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Όλυμπο Ξυλοφάγου, θέλει να εκφράσει την δυσαρέσκεια του και να καταδικάσει το αντιαθλητικό αυτό συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.
Ως σωματείο δηλώνουμε ενάντια σε τέτοιου είδους πράξεις και κάνουμε τα πάντα για να εξαλειφθούν αυτά τα περιστατικά από τα γήπεδα.
Λόγω του οτι το περιστατικό πήρε τεράστιες διαστάσεις σε δημοσιότητα απο διαδικτυακό άρθρο το οποίο αναρτήθηκε την ίδια μερα, το Σωματείο μας δηλώνει πως ο αγώνας ήταν πέρα για πέρα αθλητοπρεπέστατος και ουδεμία σχέση έιχε το συμβάν με τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Θέλοντα να καθησυχάσουμε το φίλαθλο κοινό, δηλώνουμε ότι το συμβάν ήταν το μοναδικό μελανό σημείο το οποίο δυστυχώς έκρινε το αποτέλεσμα του αγώνα.
Η ομάδα  μας, δεν εμπλέκεται σε καμία περίπτωση με το συμβάν. Λόγω του οτι φέτος εν συγκρίσει με προηγούμενες χρονιές, η ομάδα μας στελεχώθηκε με άτομα ικανά να φτιάξουν μια σοβαρή και ανταγωνιστική ομάδα, κατάφερε να προσελκύσει αρκετούς φιλάθλους από την κοινότητα και γύρω περιοχές, που ούτε οι άνθρωποι της ομάδας δεν γνωρίζουν.
Εκφράζουμε και πάλι την λύπη μας για το συμβάν.



Το Δ.Σ ''ΑΣΤΕΡΑ'' ΜΕΝΕΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου