Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ..ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Νικηφόρος και ο χθεσινός φιλικός αγώνας για την ομάδα μας, που επιβλήθηκε της ομάδας των AΝΑΡΓΥΡΩΝ F.C 2014 με τελικό σκορ 4-3. 
Η ομάδα μας, σαφώς βελτιωμένη από τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια, έπαιξε ορθόδοξο ποδόσφαιρο και με πολύ καλή αγωνιστική παρουσία υποχρέωσε τον αντίπαλο να κινείται στους δικούς της ρυθμούς. 
Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν οι Μαξίμ Κοντοζή, Γιώργος Παναγή (2), και Κωνσταντίνος Πασχάλη. 
Πολύ ευχαριστημένος ο προπονητής της ομάδας κ.Πιερής Παναγή, που με το τέλος της αναμέτρησης συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές τόσο για την αγωνιστική τους πειθαρχία όσο και για τη συνεχή βελτίωση. Συγχαρητήρια δόθηκα και στην αντίπαλη ομάδα, όπου κατά γενική ομολογία πρόκειται για μια νεανική όμαδα με καλούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε καμία των περιπτώσεων δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Σε μια άλλη εξέλιξη, η όμαδα προγραμμάτισε νέα φιλικά παιχνίδια, την Πέμπτη 17/9/2015 με αντίπαλο την ΚΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΛΟΥ στη Δρομολαξιά στις 6:00 το απόγευμα, και το Σάββατο 19/9/2015 με αντίπαλο την Α.Ε.Ν.Α ΚΟΚΚΙΝΩΝ στις 4:00 και πάλι εντός έδρας.





<<ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΕΟΥ>> 2015-2016



  • Ευχαριστίες στην εταιρεία <ΚΤΗΜΑΤΙΚΑ ΒΑΓΙΑΝΟΣ> για την χορηγία αθλητικού υλικού προετοιμασίας της ομάδας μας.

Πρόεδρος και προπονητής με τη φανέλα προετοιμασίας.

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι στον Αστέρα κάθε επιτυχία στην φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Στους ποδοσφαιριστες και παράγοντες του σωματείου υγεία και ευτυχία σε αυτούς και στις οικογένειες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι στον Αστέρα κάθε επιτυχία στην φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Στους ποδοσφαιριστες και παράγοντες του σωματείου υγεία και ευτυχία σε αυτούς και στις οικογένειες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή