Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΡΑΣΕ ΣΑΝ ''ΣΙΦΟΥΝΑΣ''

Με εντυπωσιακό τρόπο πέρασε η ομάδα μας από τη διαχρονικά δύσκολη έδρα της Ορμήδειας, σημειώνοντας μεγάλη νίκη με   0-5!!

Η ομάδα μας κυριάρχησε καθ’όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ασκώντας στον αντίπαλο τρομερή πίεση με τα συνεχή τρεξίματα και μαρκαρίσματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Αποτέλεσμα αυτής της πίεσης, το πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό, έπειτα από ένα έξοχο συνδυασμό των ποδοσφαιριστών μας ο Γιώργος Παναγή με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ.

 Η συνέχεια, άνηκε και πάλι στην ομάδα μας, με δράστη τον πολύ ανεβασμένο  Χρίστο Αποστόλου να κάνει ότι θέλει την αντίπαλη άμυνα, να σκοράρει διαδοχικά στο 25ο και 32ο λεπτό βάζοντας πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση.
Το δεύτερο ημίχρονο, μπήκαμε και πάλι πολύ συγκεντρωμένα για να διευρύνουμε το σκορ, γεγονός το οποίο έγινε στο 50ο λεπτό με τον Χρίστο Αποστόλου να κάνει το το 0-4 με το τρίτο προσωπικό του τέρμα. Στο 75ο λεπτό, η αντίπαλη ομάδα είχε την ευκαιρία να πετύχει το γκολ της τιμής από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο πολύ καλός χθες τερματοφύλακας μας Κυριάκος Ερωτοκρίτου απέκρουσε ωραία την μπάλα.

Στην εκπνοή της αναμέτρησης, ο νεαρός επιθετικός της ομάδας μας Γιώργος Γαβριήλ  με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό    0-5. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός είναι προϊόν της ακαδημίας μας, καθώς μετρά και αρκετά γκολ στο πρωτάθλημα κάτω των 17 χρόνων. Ο προπονητής μας, έδειξε να εμπιστεύεται πολύ τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Γιώργο να μπει από τώρα στους ΄΄μεγάλους΄΄.

Συνεχίζουμε προσγειωμένα για την δύσκολη συνέχεια καθώς ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς και χρειάζεται από όλους υπομονή.

Επόμενος προγραμματισμένος αγώνας για την ομάδα μας, το ερχόμενο Σάββατο 13/2/2016 εκτός έδρας με την ομάδα του Ψευδά ώρα 14:30.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου