Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας της Αγίας Άννας με 4-0. 
Η ομάδα μας, μπήκε από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο δυνατά-αποφασιστικά και κυριάρχησε σε όλο το ενενηντάλεπτο, σκοράροντας μια φορά στο πρώτο ημίχρονο και ακόμη τρεις στο δεύτερο. Ο Χρίστος Αποστόλου, ομολογουμένως ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, σημειώνοντας τρία πανέμορφα τέρματα, ενώ το τέταρτο γκόλ σημείωσε ο Κωνσταντίνος Πασχάλη με υποδειγματικό πλασέ.
Ο προπονητής της ομάδας κύριος Πιερής Παναγή, μετά το τέλος του αγώνα, συνεχάρη όλους τους ποδοσφαιριστές του για την νίκη και θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους για τη δύσκολη συνέχεια, λέγοντας πως ήταν μόνο μια νίκη και τίποτα περισσότερο. Οι ποδοσφαριστές, με τη δική τους σειρά δια στόματος του αρχηγού Μιχάλη Χαραλάμπους, αφιέρωσαν την πρώτη νίκη σε όλους τους αδικοχαμένους φίλους και χωριανούς της ομάδας μας, και ιδιαίτερα στον πιο αγαπητό τους Μιχάλη Βάκχο που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην ομάδα μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον χθεσινοβραδινό αγώνα κόπηκαν περίπου 60 εισιτήρια, γεγονός που ευχαριστεί ιδιαίτερα την διοίκηση της ομάδας. 
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την δική μας μερίδα οπαδών, η οποία απο την αρχή του παιχνιδιού ήταν δίπλα στην ομάδα και την στήριξαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Τους θέλουμε πάντα μαζί μας μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια, να μας δίνουν δύναμη με την παρουσία τους. 
Συνεχίζουμε δυναμικά, προσγειωμένα με πολύ όρεξη για νέες επιτυχίες.


Όλα ξεκινούν απο τα αποδυτήρια.
Σωστή δουλειά και στα αποδυτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου