Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Νίκη στη πρεμίερα.

Με το εμφατικό 4-0 ενάντια στην ομάδα της Αγίας Άννας, ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα μας.
Σε ένα πολύ όμορφο και συναρπαστικό παιχνίδι από πλευράς ρυθμού και φάσεων, η ομάδα μας κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλα τα σημεία, πιέζοντας τον αντίπαλο σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.
Παρόλο το άγχος και τις δυσκολίες που κρύβει μια πρεμιέρα, η ομάδα μας παρουσιάστηκε σοβαρή, με πειθαρχία στο παιχνίδι της, επικρατώντας του αντιπάλου κατά κράτος.
Από το πρώτο λεπτό κερδίζαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, δημιουργήσαμε αρκετές καλές ευκαιρίες στα καρέ του αντίπαλου τερματοφύλακα, κάνοντας ξεκάθαρο πως θέλαμε τη νίκη.
Το γκόλ δεν άργησε να έρθει, μετά από μια πολύ ωραία ατομική ενέργεια του παίχτη μας Μαξίμ Κοντοζή ο οποίος πλάγια της περιοχής, επιχείρησε ενα ωραίο σουτ νικώντας τον αντίπαλο πορτιέρο. To 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε εξίσου δυνατά και αποφασισιτκά, ασκώντας ακόμη περισσότερη πίεση στον αντίπαλο, πετυχαίνοντας ακόμη τρία όμορφα γκολ με τους Μαξίμ Κοντοζή και πάλι με ωραίο μονοκόμματο σουτ- βολέ έξω από τη μεγάλη περιοχή, τον επιτελικό μέσο της ομάδας Μιχάλη Μιχαήλ και τον Σάββα Χ''Στυλιανού που πέρασε σαν αλλαγή στα τελευταία στάδια του αγώνα.
Αξίζει να σημειωθεί, πως και στη περσινή πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με την ίδια ομάδα, και το τελικό σκορ ήταν το ίδιο.
Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας έιναι το ερχόμενο Σάββατο 22/10/2016 εκτός έδρας με την Ομόνοια Ψευδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου